Skip to main content

Individon, a beszélő ajándék –

egyedi ajándéktárgyak viszonteladóknak

Beszélő ajándékok, amelyek megszólítanak, történetet mesélnek, “életre kelnek” az ajándékozott kezében

Rólam? – Inkább egy könyvről, ami Olyasmi 😊

Egy hónappal az esküvője után a harminchárom éves Cami Walkernél szklerózis multiplexet állapítottak meg, ami alapjaiban rengette meg az életét. Az idegrendszerét megtámadó betegség miatt folyamatos orvosi kezelésre szorult, alig tudott járni, és a házassága óriási nyomás alá került. Cami kilátástalan helyzetében szokatlan segítséget kapott egyik barátjától.

„Ajándékozz el huszonkilenc ajándékot huszonkilenc nap alatt! – így szólt a tanács. Ha ajándékozol, arra összpontosítasz, mi mindened van, amit fel tudsz ajánlani másoknak, amivel segíteni tudsz, és ez végző soron rád is jó hatással lesz.”

A fent említett könyv megjelenését követően láttam egy interjút, amit az írónővel készítettek. Lenyűgöző volt a tartása, a kisugárzása, az energiája, amivel a mindennapjai során jelentkező sorstársai növekvő táborát továbbra is aktívan támogatta.

Abban, amire készülünk az Ő karaktere is inspirált.

Törekszem másokra hangolódván arra, hogy az Ő szemükkel láthassam egy pillanatra az általuk érzékelt Valóságot. Ennek fényében szeretek adni. Ezt az élményt osztom meg minden Ajándékozóval. Örömmel fogadok Mindenkit A „Beszélő Ajándékok” világában!

Ajándékozás öröme

Individon – egyedi ajándéktágyak

Mi lenne, ha reggelente kávédat kortyolgatva nem a termékkészleted és az értékesítési stratégiáid miatt kellene aggódnod, hanem elégedetten görgethetnéd végig, az előző délután befutott legújabb megrendeléseidet. A Válogass Kft. nem csak kiváló minőségű saját termékekkel látja el viszonteladó partnereit, hanem azok hatékony piacra juttatását is segíti.

Ismerjük a piaci verseny által támasztott nyomást és tudjuk, hogy szükséged van olyan partnerra, aki megérti és támogatja üzleti céljaidat. Az általunk kínált marketing anyagok és videós tartalmak pontosan ezt a célt szolgálják: segítenek abban, hogy termékeidet még sikeresebben tudd értékesíteni, így nem csak a forgalmad növelheted, hanem egy lépéssel előrébb járhatsz a versenytársaidhoz képest.

 

Filozófiánk

A fő inspirációnk egy ’beszélő’ ajándék kínálat létrehozása.

Mr. Gwyn, Alessandro Bariccotól életem legszebb olvasmányélménye.

A regény főhőse egy mérsékelten elismert, alkotói válságban szenvedő író, aki egy nap úgy dönt, hogy hagyományos értelemben nem ír többet. Helyette ’másolóvá’ válik. Olyan műveket szeretne létrehozni, amelynek önkéntes főszereplői szembesülnek igaz önmagukkal olyan mértékben, ahogy addig soha

„Arra gondoltam, hogy jó lenne potrékat készíteni. Természetesen nem festményekről lenne szó. Ezeket az arcképeket megírni szeretném.”
„Hogy érted? Szavakkal lefested őket?”

Tegyünk rá ajándékainkkal egy kísérletet!