Skip to main content

Rólam…

Törekszem a megbízhatóságra, kiszámíthatóságra, versenyképes árakra, megfelelő ár-érték arányra, apró meglepetésekre. Komoly kapcsolatrendszerem alakult ki az évek során, rugalmasan egyedi igényekre is reagálok…
Bla, bla, bla… Ezt hagyjuk…

Egész pici koromban bohóc szerettem volna lenni. 😊

Imádtam nézni őket a vándorcirkuszban. Felszabadultak voltak és megfogott, ahogy megnevettették az embereket.

Később, serdülő koromban a zene ragadott el. Így lettem ’Gitáros Mikulás’, mint kereskedő.

A hagyományos kereskedelemben gyakran tapasztaltam, ahogy a szülők az ünnepekre készülve lázasan vásároltak a gyerekeiknek. Felbuzdulva a lelkesedésükön felvetettem nekik, hogyha szeretnék, személyesen a boltomban – persze Mikulásnak beöltözve adom át a csemetéiknek az ajándékokat, amiket választottak.

Ez az évek alatt rendszeressé vált. Annyira, hogy télapó ruhát is készítettem. Minden decemberben, mikor eljött a napja, beöltöztem, és gitárral kísérve Mikulás dalokat énekeltem, mikor gyermekek jelentek meg az eladótérben.

Később más szervezetekben is (óvodákban, iskolákban) szintén karitatív jelleggel, azaz szívből vállaltam a figurát a közöségben, ahol éltem.

Hiszek abban,

hogy az együttműködéseimben kitartó munkával, figyelemmel megajándékozott kapcsolatok mentén vezet az út a kölcsönös elégedettséghez. A pályafutásom során a vevőimmel úgy ítélem meg, hogy közvetlen, bensőséges kapcsolatunk volt. Bolton kívül is gyakran elbeszélgettünk az élet dolgairól.

A mai napig hálás vagyok a nálam valaha vásárlóknak. Gyakran süteménnyel, palacsintával, szilvás gombóccal fejezték ki a köszönetüket, amely végtelenül jól esett.

Visszatérve a bohóc szerepre

Egyszer bejött egy vevő, hogy ’térdig érő boka zoknit’ szeretne venni. 😀 Megküzdöttem az igényfelméréssel.

Később betért egy hölgy, aki sarokcsiszolót keresett. Férfiként határozottan kijelentettem, hogy elektromos dolgokat nem árulunk. Tanácsot is adtam természetesen, hogy hol talál műszaki boltot a közelben.

Az elmúlt 15 év letisztulttá tette a megközelítéseimet. Megtapasztaltam, hogy milyen beszállítókkal érdemes együttműködni. Valamint megtapasztaltam a talán még ennél is értékesebbet: a vevő szemével nézni a világ portékáit.

Jó válogatást!